OVK teroristi

OVK teroristi jesu ubijali, mnogo su ubijali i izvršili su genocid nad nama, ali taj genocid nije izvršen industrijski, bez mučenja, daleko od očiju javnosti i uz minimum učešća vojnog aparata, već je učinjen uz najveći sadizam i neobjašnjivo uživanje u ubijanju!

Čovek u sredini koji drži odsečene ljudske glave zove se Sadik Ćuflaj iz sela Prilep, opština Dečani.

Mladić sa njegove leve strane je njegov sin Valon Ćuflaj, rođen aprila 1981. godine. Valon je danas pripadnik Kosovskog zaštitnog korpusa, sa činom poručnika. Zaposlen je u Inspektoratu u Peći. Čovek sa Sadikove desne strane je Anton Lekaj. Sva trojica bili su OVK teroristi kojima su direktno komandovali Ramuš i Daut Haradinaj.

Ljudska glava koju Ćuflaj drži u levoj ruci je glava Bojana Cvetkovića, rođenog u Nišu 1972. godine.
Bojan se nakon NATO agresije na našu zemlju dobrovoljno javio da služi otadžbini. Prvih dana aprila 1999. mobilisan je u Prištinski korpus, u 549. motorizovanu jedinicu.

Nažalost već 11. aprila na putu Prizren – Priština, u blizini mesta Suva Reka zarobili su ga pripadnici OVK.

Zajedno sa njim uhvaćena su još četvorica vojnika: Žarko Filipović, Dragoljub Tanasković, Dragan Vučetić i Života Topalović. Od tog dana, svima se gubi trag.

U desnoj ruci Sadik drži glavu Aleksandra Ožegovića koji je, 24. marta 1999. godine, takođe kao dobrovoljac krenuo da brani otadžbinu. Bio je raspoređen u 243. brigadi VJ. Zvanično je nestao u borbi 19. aprila iste godine u selu Dulje, kraj Suve Reke. Imao je 26. godina.

Zapratite nas i na socijalnim mrežama:

Fejsbuk

Instagram

Tviter

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *