ОВК терористи

ОВК терористи јесу убијали, много су убијали и извршили су геноцид над нама, али тај геноцид није извршен индустријски, без мучења, далеко од очију јавности и уз минимум учешћа војног апарата, већ је учињен уз највећи садизам и необјашњиво уживање у убијању!

Човек у средини који држи одсечене људске главе зове се Садик Ћуфлај из села Прилеп, општина Дечани.

Младић са његове леве стране је његов син Валон Ћуфлај, рођен априла 1981. године. Валон је данас припадник Косовског заштитног корпуса, са чином поручника. Запослен је у Инспекторату у Пећи. Човек са Садикове десне стране је Антон Лекај. Сва тројица били су ОВК терористи којима су директно командовали Рамуш и Даут Харадинај.

Људска глава коју Ћуфлај држи у левој руци је глава Бојана Цветковића, рођеног у Нишу 1972. године.
Бојан се након НАТО агресије на нашу земљу добровољно јавио да служи отаџбини. Првих дана априла 1999. мобилисан је у Приштински корпус, у 549. моторизовану јединицу.

Нажалост већ 11. априла на путу Призрен – Приштина, у близини места Сува Река заробили су га припадници ОВК.

Заједно са њим ухваћена су још четворица војника: Жарко Филиповић, Драгољуб Танасковић, Драган Вучетић и Живота Топаловић. Од тог дана, свима се губи траг.

У десној руци Садик држи главу Александра Ожеговића који је, 24. марта 1999. године, такође као добровољац кренуо да брани отаџбину. Био је распоређен у 243. бригади ВЈ. Званично је нестао у борби 19. априла исте године у селу Дуље, крај Суве Реке. Имао је 26. година.

Запратите нас и на социјалним мрежама:

Фејсбук

Инстаграм

Твитер

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *