Kontakt

Redakcija: Miloš Stojanović

Sedište: Oslo, Norveška

Meil: stojke990@gmail.com

Sajt nije pod finansijskim, političkim i ideološkim uticajem nijedne političke opcije ili organizacije. Sajt nije profitabilan, zasniva se na dobrovoljnom radu.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na sajtu srpskaistorija.rs krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke.

Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontakt meil za sve pritužbe kao i prigovore je stojke990@gmail.com.

Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i sajt srpskaistorija.rs nema obavezu postupiti po istim.

O nama

Sajt “Srpska istorija” je posvećen čuvanju i obnavljanju srpske nacionalne svesti i kulture na osnovu dostupnih istorijskih podataka.

Srbin je velik zato što je noseći svoje opanke, gunj i šajkaču uvek nosio i veru u duši, prkos u srcu, istinu i pravdu u mislima, a Srbiju na usnama. Žrtva naših predaka za slobodu, kralja i Otadžbinu je naša svetinja! 

Zato pamtimo večno naše pretke i njihove žrtve, nosimo u grudima njihov slobodarski duh, čuvajmo našu nezavisnost i celovitost države i učimo našu decu da bez patriotizma i ljubavi prema slobodi i otadžbini ne postojimo kao istorijski narod.

Mi Srbi smo, takođe narod koji je čvrsto utemeljen u svojoj istoriji i istorijskim zavetima. Imamo veliku i bogatu prošlost, koja je kao takva prepoznata u celom svetu.

Na našem sajtu su dobrodošli Srbi svih veroispovesti i ideoloških pravaca kao i ljudi drugih etničkih pripadnosti koji žele nešto da nauče o prošlosti našeg naroda.

Zapratite nas i na socijalnim mrežama:

Fejsbuk

Instagram

Tviter