Контакт

Редакција: Милош Стојановић

Седиште: Осло, Норвешка

Меил: stojke990@gmail.com

Сајт није под финансијским, политичким и идеолошким утицајем ниједне политичке опције или организације. Сајт није профитабилан, заснива се на добровољном раду.

Неки чланци (текстови и фотографије) на овом порталу преузети су  са других сајтова и портала  уз наведене изворе. Уколико садрже нетачне наводе, вређају неког, или крше нечија ауторска права – молимо Вас да нас о томе обавестите ради уклањања спорног садржаја.  Контакт меил: stojke990@gmail.com

О нама

Сајт “Српска историја” је посвећен чувању и обнављању српске националне свести и културе на основу доступних историјских података.

Србин је велик зато што је носећи своје опанке, гуњ и шајкачу увек носио и веру у души, пркос у срцу, истину и правду у мислима, а Србију на уснама. Жртва наших предака за слободу, краља и Отаџбину је наша светиња! 

Зато памтимо вечно наше претке и њихове жртве, носимо у грудима њихов слободарски дух, чувајмо нашу независност и целовитост државе и учимо нашу децу да без патриотизма и љубави према слободи и отаџбини не постојимо као историјски народ.

Ми Срби смо, такође народ који је чврсто утемељен у својој историји и историјским заветима. Имамо велику и богату прошлост, која је као таква препозната у целом свету.

На нашем сајту су добродошли Срби свих вероисповести и идеолошких праваца као и људи других етничких припадности који желе нешто да науче о прошлости нашег народа.

Запратите нас и на социјалним мрежама:

Фејсбук

Инстаграм

Твитер